Wat is het nieuwe valutahandelsplatform van sobre Yuan Pay Group?

De Yuan Pay Group is een van de grootste Oriental virtuele organisaties die sinds vorig jaar actief zijn in sobre Blockchain-ruimte. Wie je het nog niet hebt gehoord, dan was vorig jaar het eerste jaar dat Bitcoin approach zijn problemen liet zien, zoals: deflatie, identiteitsdiefstal, PGP-sleutels en meer. De hele zaak werd een behoorlijke PR-nachtmerrie voor de Chinese regering. Veel Chinese language internetgebruikers werden ook getroffen door dit probleem, terwijl sobre regering enkele negatieve uitspraken deed above de virtuele valuta-industrie. yuan pay group Dit zorgde ervoor dat veel ondernemers in China and tiawan kakanda waren om te investeren in Blockchains.

Het leiderschap van de Yuan Pay Group is certainly echter vehicle mening dat ze een manier hebben gevonden om de cryptosfeer te betreden en dat ze just nu beginnen realized het ontwikkelen van hun eigen open-sourceprotocol. De nieuwe naam voor ditgene project is Biletian, naar para voormalige unglücklicherweise van het team, pass on ook het platform experienced ontwikkeld. Het team omvat nu enkele eigenste Chinese investeerders en veteranen uit sobre forex-industrie.

Biletian zal de leden van sobre Yuan Pay out Group toestaan om een autohandelaar te gebruiken omkring digitaal operative het platform te handelen. Volgens para officiële website van para Yuan is certainly para autohandelaar in staat om verschillende algoritmen te gebruiken om de toekomstige prijzen van enkele van sobre meest verhandelde grondstoffen te voorspellen. Het kan bijvoorbeeld de forextraders vertellen of sobre olieprijs de komende twee weken omhoog of omlaag zal gaan. Ditgene wordt gedaan met behulp van een complexe reeks algoritmen en de ontwikkelaars beweren dat deze china digital currency -algoritmen oorspronkelijk in Duitsland zijn ontwikkeld, maar dat ze met succes zijn aangepast aan para behoeften truck een meer geavanceerd handelssysteem.

Daarnaast kan para autohandelaar truck het nieuwe Biletiaanse system ook de digitale activa truck alle handelaren in een systeem analyseren. Deze digitale activa worden gebruikt om de developments van para markt te bepalen, en door deze informatie te combineren realized realtime gegevens van een eigenlijke platform, zullen para forextraders het beter inzicht krijgen in de bewegingen van para markt. Wanneer deze informatie wordt gecombineerd met een reeks andere informatie vehicle het platform, wordt een voor forextraders gemakkelijker omkring betere beslissingen te nemen over wat voor soort transacties ze moeten uitvoeren. Ze kunnen ook advies krijgen van het platform above het approach dan niet uitvoeren vehicle een transactie, afhankelijk vehicle de prestaties in para markt.

yuan coin cryptocurrency

Het is usually echter belangrijk op te merken dat deze nieuwe functie vehicle Biletian niet alleen betrekking heeft op de Chinese markt. Biletian is ook ontworpen om compatibel te zijn met investeerders van more than de hele wereld. Wie iemand in Amerika bijvoorbeeld valuta uit China wil kopen, hebben ze toegang tanto de software die dergelijke diensten aanbiedt. Ze hoeven geen program naar hun computer te downloaden omkring digitaal te handelen fulfilled Chinese tegenhangers. De web-site legt uit dat dit te wijten is usually aan het feit dat het strategy van Biletian draait omkring het faciliteren van connectiviteit tussen vreemde valuta’s met elkaar.

In het Chinees is het woord voor Yuan ook bekend als Wuyi, wat letterlijk het geld van para Chinezen betekent. Door gebruik te uitvoeren van para nieuwe functie van Biletian, krijgen investeerders over para hele wereld toegang tot truck de kansen die de Yuan Pay for Group biedt. Hierdoor kunnen ze vrij handelen accomplished de valuta van andere landen zonder zich zorgen te maken above wisselkoersproblemen. Naarmate de prijzen van cryptomunten blijven stijgen, zullen meer investeerders van over para hele wereld deelnemen aan de wirtschaft, waardoor dit platform meer geloofwaardigheid krijgt op het gebied vehicle beleggen in cryptomunten. De toekomst vehicle deze innovatieve technologie kan investeerders het betere mogelijkheid bieden om in de toekomst winst te maken .